Union писал(а):
.... то прошу воздержаться в дальнейшем от комментариев того в чем Вы лично совершенно не разбираетесь.
я то не розуміюсь!? так, можна так сказати..., бо поміряти метром розуміння важко, та й що мені розуміти це як в рибалці - наливай та пий! Ось вони -
Union писал(а):
На данном этапе в соревнованиях по спортингу очень редко принимают участие классики, а приглашаем всех стрелков и даже льготы на участие для МС предусмотрены.
видно вони також ні хрена не розуміють... тільки Ви щось розумієте...
Union писал(а):
Ибо "позор" это то что было 5 июня и не имеет никакого отношения к проектным нормативам.
то в допомогу собі Гейне покличете, то п'яте июня зафрактуєте на свій бік, та будьте вже конкретним на кінець, відповідайте та говоріть по суті запитань! а суть така - 168 це дуже занижений норматив для звання МС, я прекрасно вас розумію, бо у випадку затвердження цих норм ви наплодите МС повну купу, чим будете бахвалятися, гордитися, показувати роботу бо ніхто потім не буде розбиратися в питанні відповідності норм до реального звання, бо Вам до одного місця високе звання МС!! ось де ПОЗОР! ось де ГАНЬБА!
та ні при чому тут той факт, що вони не затвердженні, факт подачі є? є! кількість 168 є? є! подавали Ви? Ви! - це головне!
Після такого фаресейства ще Вам рука піднялася написати таеке:-
Union писал(а):
Зависть или просто вредность?
я то маю чесно вибити 118 з 125 а ви з форами 168 з 200!????? то не завісить і не вредність то мене шлях трафляє наглий, після Ваших намагань опустити звання МС нижче плінтуса! і ні при чому тут ваші спортсмени абсолютно!
Union писал(а):
Как отстрелялись на ответственных соревнованиях?
дуже хреново... можете тішитись...
Union писал(а):
дак может покажите преимущество не на словах?
за ради чого? та кому? щось маю показувати, доказувати! пробувати пробував, крім пили в очі нічого цікавого такого чого могло мене здивувати не побачив тай виявляється, що не побачили нічого спорцмени - класики, а галас здіймають в захист спортінгу тільки люди далекі від стрільби, або ті хто має безпосередній інтерес в спортінгу...
Union писал(а):
Что Вы пытаетесь доказать своими постами? То что спортинг не вид спорта? так извините...это спорт. И тема не об этом.
та перестаньте, ніякий це не спорт! аналогічно можна газетку звернути в трубочку, шматок газетки пожувати в кульку та влаштувати спортивну звитягу наприклад хто далі дмухне кульку через трубочку і також при тому затвердити нормативи та з гордістю заявляти, що це спорт! нісенітниця якась і тільки...
Union писал(а):
То что это плохой вид спорта или неправильный? Так это наверное каждый сам для себя решает...возможность попробовать и сравнить есть.
це все вірно! є моя думка є Ваша..., почитають..., щось почерпнуть з нейтральних джерел... все попробують, висновки самі зроблять!