Украинский сервер охотника - Охотничий форум

Всё об охоте, охотничьем оружии, боеприпасах, снаряжении, охотничьем собаководстве
Текущее время: 08 сен 2010 01:14

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Заказ и доставка товаров из Америки | Военная форма и амуниция б/у. | Продажа станков Lee Load-All 2 | Амуниция, кожаные (патронташи, подсумки, ремни, чехлы т.д.) Постоянные Скидки !!!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 41 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Спортинг - спортивно-охотничья стрельба в Украине.
СообщениеДобавлено: 30 июл 2010 15:37 
Старожил

Умка писал(а):

для того щоб змістовно відповісти на Вашу біліберду, шановний скажіть мені одне ви стріляли круг, траншею, спортінг? якщо так то приблизно яку кількість пострілів Ви зробили? і в якій дисципліні?

FONARIK.COM - фонари для охоты, рыбалки, туризма! | Ваша реклама - наша забота. | Текстовая реклама - 50грн/мес!| Реклама на форуме - цены, условия.
СообщениеДобавлено: 30 июл 2010 15:50 
Новичок

Я стрелял на стенде один раз в жизни, на тех же форумных соревнованиях что и вы! После пересмотрел много видео и не увидел в круге или траншее чего то сверхестественного.
А читая ваши посты и пытаясь найти в них какую то конкретику натыкаюсь лишь на воду.
Объясните мне, молодому охотнику ( возможно в будущем стрелку), пожалуйста, в чем же эти преимущества круга и траншеи? Ну поставлю я поводку, отсеку остановку (круг думаю в этом очень поможет), а дальше что?

СообщениеДобавлено: 30 июл 2010 16:58 
Старожил

Умка писал(а):
После пересмотрел много видео и не увидел в круге или траншее чего то сверхестественного.
збоку все здається просто і легко, щоб то добре зрозуміти самому треба взяти рушницю та спробувати..., якщо то так було легко і просто тоді не цікаво було би, всі би були майстрами, тільки так не є!
Умка писал(а):
А читая ваши посты и пытаясь найти в них какую то конкретику натыкаюсь лишь на воду.
нетреба нічого вишукувати тим більше надумувати собі, якщо щось не зрозуміло так краще та легше за все перепитати, я поясню...
Умка писал(а):
Объясните мне, молодому охотнику ( возможно в будущем стрелку), пожалуйста, в чем же эти преимущества круга и траншеи?
тому, що спортінг не може являтися спортом на відміну від круга чи траншеї, це такий самий спорт при стендовій стрільбі, як богатирські ігри при важкій атлетиці, що би там захисники спортінгу не співали в захист спортингу типа це для мисливців і тільки, різні траєкторії, я ще їм про коня сказав чому би ні? наприклад на коні з підходом!!???, цікаво, як, уявляєте!?, але то все туфта, тому що спортінг не такий простенький як здається багатьом не досвідченим, тому що в спортингу дійсно досягти чогось не маючи твердої базової підготовки якими являється круг і траншея не можливо! перевага класики над спортингом тільки в одному - з класики в спортінг піти легко можна, а навпаки, із за того що наберешся поганих звичок, дорога назад буде або дуже важкою або неможливою! це така сама перевага яку має легка атлетика над всіма видами спорту...
Умка писал(а):
Ну поставлю я поводку, отсеку остановку (круг думаю в этом очень поможет), а дальше что?
Далі Ви вже маєте самі думати, а якщо іншими словами то буде так - Вас навчать самомому головному, навчать буквам, а слова складати самі будете...

СообщениеДобавлено: 30 июл 2010 18:39 
Постоялец

СССС писал(а):
для того щоб змістовно відповісти на Вашу біліберду, шановний скажіть мені одне ви стріляли круг, траншею, спортінг? якщо так то приблизно яку кількість пострілів Ви зробили? і в якій дисципліні?

Уважаемый, Вы так "змістовно" рассуждаете о спортинге, скажите Вы стреляли в своей жизни спортинг? видели линии, полеты?
И какие у Вас самые высоки достижения в классике?
Вопросы риторические, можно не отвечать. :mi_ga_et:
Ну а вообще я понимаю, до появления спортинга отдельные умники спорили "что лучше круг или траншея", сродни курице и яйцу...а тут новый стрелковый вид...такая почва для творчества.
Мне глубоко фиолетово считаете Вы его видом спорта или нет. В стране, впервые, появилась возможность стрелять спортинг, мне он нравиться, как и большому количеству стрелков приезжающих в клуб. Данная дисциплина доставляет удовольствие и дает большое разнообразие для тренировки навыков стрельбы. Возможность опробовать уже есть, выбор и выводы каждый сделает сам после того как, а не перед, так будет логичней...для большинства.

СообщениеДобавлено: 30 июл 2010 20:08 
Старожил

Union писал(а):
Данная дисциплина доставляет удовольствие и дает большое разнообразие для тренировки навыков стрельбы.
Юніон Ви напевно маєте на увазі такі досягнення -
Union писал(а):
1. Слободенюк Роман (СК "Лион", г.Ровно) - 168.

Особо хочется отметить Слободенюка Романа, который выполнил норматив МС по проектным нормам.
то що велике досягнення по очку чи то як по вашому? то як розуміти попади по 21 і ти вже МС? з таким результатом ви рахуєте виховали майстра? це ж смішно та сумно! для довідки МС - круг 118 з 125; траншея 117 з 125; це Ваші міжнародні змагання http://www.fitasc.com/ru/home/view/setc ... scipline/2 з таким результатом, на Кіпрі, Соколов Олексій і з ним ще чотири чоловіка посіли 74 місце. ой ви дуже собі планочку попустили, ось тим якраз збираєтесь знівелювати звання МС до найнижчого рівня, та я навіть знаю чому))) :ni_zia: ой шановний ви можете гарно говорити та Вас будуть слухати і Вам вірити що то прекрасний результат, та про можливість чогось навчитися такі необізнані люди як Умка, я то знаю, що до чого, зі мною так Вам не пройде тому не треба лукавити, що можна там чогось навчитися по крайній мірі на сьогоднішній день та на наше майбутнє.

Union писал(а):
Данная дисциплина доставляет удовольствие и дает большое разнообразие для тренировки навыков стрельбы. Возможность опробовать уже есть, выбор и выводы каждый сделает сам после того как, а не перед, так будет логичней...для большинства.
Ой як файно, щось типа того "заходи не бойся, виходи не плачь" :ti_pa: та й взагалі чому люди не мають права почути наприклад мою думку? тільки по тій причині що вона Вам не зручна та крамольна? Ви напевно думаєте що в решти відвідувачів форуму не достатньо розумової потуги, щоб розібратися що до чого? ви помиляєтесь достатньо, розберуться, попробують зроблять висновки...

СообщениеДобавлено: 30 июл 2010 20:38 
Постоялец

СССС писал(а):
Ой як файно, щось типа того "заходи не бойся, виходи не плачь" :ti_pa: та й взагалі чому люди не мають права почути наприклад мою думку? тільки по тій причині що вона Вам не зручна та крамольна? Ви напевно думаєте що в решти відвідувачів форуму не достатньо розумової потуги, щоб розібратися що до чого? ви помиляєтесь достатньо, розберуться, попробують зроблять висновки...

Да говори сколько хочешь, только сначала попробуй и узнай, что это такое, а потом свои "потуги" о лошадях пиши.

"Для довідки", прежде чем обсуждать нормативы потрудитесь узнать у том, что это такое и как, на основе чего они формируются.
Можете поднять историю классики и посмотреть, как менялись нормативы, если Вы так хорошо знакомы с Российской нормативной базой то посмотрите, как норматив изменился у них. И еще, нормативы утверждает министерство, а там наверное не дураки этим занимаются.

P.S.
Соколов Алексей, Зенин Владимир с результатом 186 мишеней заняли 69 место в общем зачете среди 216 стрелков участвовавших в чемпионате на Кипре.

СообщениеДобавлено: 30 июл 2010 20:39 
Старожил

В росіян які вже занижені нормативи так хоча б в них совісті вистачило присвоювати МС з результатом 176 з 200 http://www.shooting-ua.com/books/book_163.htm не то що б з 168 позор! :po_zor:

СообщениеДобавлено: 30 июл 2010 20:46 
Постоялец

СССС писал(а):
В росіян які вже занижені нормативи так хоча б в них совісті вистачило присвоювати МС з результатом 176 з 200 http://www.shooting-ua.com/books/book_163.htm не то що б з 168 позор! :po_zor:

Я теряю веру в то, что человек это Homo sapiens.

Разницу между присвоением звания МС и выполнением проектного норматива МС ощущаем? или это из-за вредности?
Посмотри какие нормативы у россиян были до этого.

И еще...лично. Такой спец на кругу как Вы, уважаемый, должен всех "позорников" порвать на развлекательной стрельбе - спортинге.
Приезжайте на соревнования и докажите делом, как это легко и какие все остальные "позорники".

СообщениеДобавлено: 30 июл 2010 23:04 
Старожил

шановний Юніон в подальшому слізно Вас прошу нашу глобальну дискусію не переносити на особисті стосунки, бо то фе не гарно якось...
Union писал(а):
И еще...лично. Такой спец на кругу как Вы, уважаемый, должен всех "позорников" порвать на развлекательной стрельбе - спортинге.
так як Ви вже залізли в особисте то тільки з поваги до Вас Вам відповім наступне:

щодо "позорників" - зауважте шановний я жодним словом ніде погано не обмовив жодного спортсмена чи мисливця чи як Ви кажете "позорника"! а також за одно зауважте що моє слово "позор" або ганьба вирвано Вами з контексту та застосовано зовсім в іншому смислі, користуючись нагодою попробую спрямувати Вас з моїм словом в правильне русло..., тому нагадую що слово "позор" та ще з вашого дозволу добавлю до того слова ще слово ГАНЬБА, тобто ці два слова слід застосовувати в контексті що стосується Вашого проекту нормативів по спортінгу, та в подальшому "ВОЗБРОНЯЮ", Вам без мого дозволу, виривати з мого контексту, застосовувати по своєму "УСМОТРЕНИЮ" та маніпулювати жодним моїм словом!!!

Щодо "рванья позорников" - шановний мені стидно за Вас фе, тому що в даному питанню Ви не на роком виявили своє примітивне мислення, але це напевно виявилося випадково та є продуктом Вашого хвилювання, тому строго Вас тут судити за це не буду, одночасно вважаю за необхідне пояснити Вам суть Вашої помилки - я нікого ніколи рвати не збирався і не збираюся, для мене соратники по цеху завжди були та будуть друзі, а мій ворог це лише мішень, ось з нею підступною я воюю її рву і перемагаю, а перемогти чи програти їй то вже якся вдасть!
"УСЕКЛИ"?

Union писал(а):
Приезжайте на соревнования и докажите делом, как это легко и какие все остальные "позорники".
що до того вище написаного, повідаю Вам таке - перше Ви напевно не дуже обізнана, людина якщо ставите такі питання мені! в нас цього сезону дуже напружений графік змагань, та це не головне а головне те що по календарю вони збігаються з вашими змаганнями тому я однією задницею чисто фізично не зможу сидіти на двох кріслах одночасно, тому не можу скористатися Вашими неодноразовими любязними запршеннями, до речі прийміть це зауваження як конструктивне для складання вашого графіку змагань на наступний сезон.
це ще не все далі, ви підступно пропонуєте пограти мені на чужому полі, якщо ви така добра людина то чому би вам не пограти зі мною на моєму полі та по моїм правилам на це можете не відповідати так як для мене все очевидно та мені відповіді Вашої не потрібно...

Пі.Сі. Організатори-пропоную наступні наші змагання провести у Львові на стенді школи вищої спортивної майстерності, щоб організувати все на вищому рівні допоможу власно!

СообщениеДобавлено: 31 июл 2010 16:07 
Постоялец

Если для Вас все очевидно и ответ Вас не интересует, то прошу воздержаться в дальнейшем от комментариев того в чем Вы лично совершенно не разбираетесь.
Для того что бы мне что-то "возборонять", сделайте усилие и следите за тем, что пишите.
Ибо "позор" это то что было 5 июня и не имеет никакого отношения к проектным нормативам.

Что касается графика, то совпадение было только по одной дате...и она уже прошла. Как отстрелялись на ответственных соревнованиях?

Вот Вы излагаете "чому би вам не пограти зі мною на моєму полі та по моїм правилам на це можете не відповідати так як для мене все очевидно та мені відповіді Вашої не потрібно..."
При этом "не маючи твердої базової підготовки якими являється круг і траншея не можливо! перевага класики над спортингом тільки в одному - з класики в спортінг піти легко можна"
На данном этапе в соревнованиях по спортингу очень редко принимают участие классики, а приглашаем всех стрелков и даже льготы на участие для МС предусмотрены.
Причем Ваши нападки мне совершенно не понятны...у вас есть то о чем Вы говорите "тверда базова підготовка", а у спортингистов которые "набрались поганих звичок" этого нет, дак может покажите преимущество не на словах?
Почему я не от одного человека стреляющего спортинг не слышал плохих слов о классике, почему нет этого дурацкого сравнения стрелковых дисциплин? наверное именно потому что "соратники по цеху завжди були та будуть друзі" верно?
А те эпитеты которые Вы употребляете в сторону спортинга не очень согласуются с дружескими.
Зависть или просто вредность?
Что Вы пытаетесь доказать своими постами? То что спортинг не вид спорта? так извините...это спорт. И тема не об этом.
То что это плохой вид спорта или неправильный? Так это наверное каждый сам для себя решает...возможность попробовать и сравнить есть.

СообщениеДобавлено: 31 июл 2010 21:42 
Старожил

Union писал(а):
.... то прошу воздержаться в дальнейшем от комментариев того в чем Вы лично совершенно не разбираетесь.
я то не розуміюсь!? так, можна так сказати..., бо поміряти метром розуміння важко, та й що мені розуміти це як в рибалці - наливай та пий! Ось вони -
Union писал(а):
На данном этапе в соревнованиях по спортингу очень редко принимают участие классики, а приглашаем всех стрелков и даже льготы на участие для МС предусмотрены.
видно вони також ні хрена не розуміють... тільки Ви щось розумієте...

Union писал(а):
Ибо "позор" это то что было 5 июня и не имеет никакого отношения к проектным нормативам.
то в допомогу собі Гейне покличете, то п'яте июня зафрактуєте на свій бік, та будьте вже конкретним на кінець, відповідайте та говоріть по суті запитань! а суть така - 168 це дуже занижений норматив для звання МС, я прекрасно вас розумію, бо у випадку затвердження цих норм ви наплодите МС повну купу, чим будете бахвалятися, гордитися, показувати роботу бо ніхто потім не буде розбиратися в питанні відповідності норм до реального звання, бо Вам до одного місця високе звання МС!! ось де ПОЗОР! ось де ГАНЬБА!
та ні при чому тут той факт, що вони не затвердженні, факт подачі є? є! кількість 168 є? є! подавали Ви? Ви! - це головне!
Після такого фаресейства ще Вам рука піднялася написати таеке:-
Union писал(а):
Зависть или просто вредность?
я то маю чесно вибити 118 з 125 а ви з форами 168 з 200!????? то не завісить і не вредність то мене шлях трафляє наглий, після Ваших намагань опустити звання МС нижче плінтуса! і ні при чому тут ваші спортсмени абсолютно!
Union писал(а):
Как отстрелялись на ответственных соревнованиях?
дуже хреново... можете тішитись...
Union писал(а):
дак может покажите преимущество не на словах?
за ради чого? та кому? щось маю показувати, доказувати! пробувати пробував, крім пили в очі нічого цікавого такого чого могло мене здивувати не побачив тай виявляється, що не побачили нічого спорцмени - класики, а галас здіймають в захист спортінгу тільки люди далекі від стрільби, або ті хто має безпосередній інтерес в спортінгу...
Union писал(а):
Что Вы пытаетесь доказать своими постами? То что спортинг не вид спорта? так извините...это спорт. И тема не об этом.
та перестаньте, ніякий це не спорт! аналогічно можна газетку звернути в трубочку, шматок газетки пожувати в кульку та влаштувати спортивну звитягу наприклад хто далі дмухне кульку через трубочку і також при тому затвердити нормативи та з гордістю заявляти, що це спорт! нісенітниця якась і тільки...
Union писал(а):
То что это плохой вид спорта или неправильный? Так это наверное каждый сам для себя решает...возможность попробовать и сравнить есть.
це все вірно! є моя думка є Ваша..., почитають..., щось почерпнуть з нейтральних джерел... все попробують, висновки самі зроблять!

СообщениеДобавлено: 02 авг 2010 10:05 
Постоялец

Если Вы такой большой знаток, скажите, какие нормативы в классике были в 2006 году, 118 или 115 для МС? и почему они отличаются от действующих? может это натолкнет Вас на путь человека-думающего, а не просто кричащего.
Заодно не мешало бы ознакомиться с приказом Министерства Украины по делам семьи, молодежи и спорта, а так же с перечнем видов спорта в Украине, раз Вы претендуете на большие познания в спорте и нормативах.

Если кто-то захочет узнать чем проектный норматив отличается от действующего я могу объяснить, дабы пустой треп моего собеседника был понятен всем желающим.

СообщениеДобавлено: 02 авг 2010 10:40 
Завсегдатай

Нормативы в классике менялись действительно, но общая нагрузка ( если взять в перерасчете на нынешнее время и правила), оставалась такой же, т.е. легче не было! я думаю, что тяжело было попасть 200 из 200 на траншее даже зарядами с 32гр дроби!

СообщениеДобавлено: 02 авг 2010 12:02 
Постоялец

Нормативы менялись и будут меняться.
Проектные нормативы по спортингу в Украине соответствуют предыдущим действующим нормативам в России (сейчас их изменили).
Нормативы сразу не утверждаются (длительный процесс), они изучаются. Берутся к сведению результаты соревнований, нормативы в других странах, результаты международных соревнований, общее развития данного вида спорта в стране и только после этого принимаются. Как правило утвержденный норматив отличается от проектного, разрабатывает и утверждает их министерство, хотелки кого либо там не учитывают.

Теперь объясните мне, какое отношение нормативы имеют к данной теме? Насколько я понимаю то никакого. Если мне не интересна и не нравиться академическая гребля то мне абсолютно все равно какие там нормативы и я пожалуй не буду вдаваться в дискуссии по поводу этого вида спорта.

Человек один раз стрелял компак-спортинг с настройкой полетов под охотничий турнир и после этого считает, что он может поливать грязью все стремления развить данный вид стрельбы в стране. Тот кого спортинг не оставляет равнодушным думать о нормативах будет наверное в последнюю очередь.

СообщениеДобавлено: 12 авг 2010 15:49 
Старожил

Андрей маэстро писал(а):
Нормативы в классике менялись действительно, но общая нагрузка ( если взять в перерасчете на нынешнее время и правила), оставалась такой же, т.е. легче не было! я думаю, что тяжело было попасть 200 из 200 на траншее даже зарядами с 32гр дроби!
дійсно, в роки вказані Юніоном, було послаблення, яке ні до чого доброго не привело, наплодилося посередніх майстрів повна купа, але як то кажуть схаменулися!, виправили помилку! правда ті майстри лишилися майстрами, що тут вже поробиш!?
що погано в тій ситуації!?, то що відповідні люди в спортінгу не зробили відповідних висновків, хоча прекрасно володіють ситуацією, натомість кивають на Росію, рахують що якийсь відповідальний дядя виправить, якщо щось не так.

напевно все ж таки зашлють сигарети з ментолом, може й так пройде...

вирішили на ті самі граблі наступити!?, наступайте!!!!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 41 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

{ RELATED_TOPICS }
 Темы   Автор   Ответы   Просмотры   Последнее сообщение 
Нет новых сообщений Спортинг как вид спорта!

[ На страницуНа страницу: 1, 2, 3 ]

СССС

34

739

06 июл 2010 11:32

СССС Перейти к последнему сообщению