Union писал(а):
Степан твои слова про "самі змастили", "занижені нормативи", "так звані майстри" немного не уместны в разрезе данной темы и достаточно оскорбительны при том, что все это полная чушь!
Для того что бы иметь мозги, чувство такта и разбираться в вопросе нормативов наверное не обязательно быть МСМК... или я не прав?
звичайно не правий, бо щоб знати чи вони заниженні чи ні, треба мати практичне розуміння яке в тебе відсутнє, бо інакше як ти то можеш розуміти?, візуально по протоколам чи нормативам з інших країв? і на то впертися як головний аргумент? ні шановний, то не той аргумент! не треба ходити по за границях... в нас свого хорошого є повно, ти Сергію хочеш аргументи, факти, обґрунтовано!? то не проблема, порівняй сам цифри, наприклад норматив на серію МС- траншея 23,5; ком. спортінг 21,8; може ти хочеш сказати що Ком.Сп. складніше траншеї? сумніваюся що ти таку єресь виголосиш!
а далі наслідки - по твоїй правді МС з траншеї і КСпор. між ними ставиш знак рівно, а по моїй математиці між ними знак рівно не виходить! бо є величезне навантаження в 1,7 мішені на серії та це ще й при складнішій вправі.
тоді про що ми говоримо?
Union писал(а):
Приезжай на соревнования и выполни "заниженный" норматив, а потом поговорим.
дякую за запрошення, на жаль в нас також цього сезону календар напружений, дивився вроді в Рівне виходить з'їздити до вас на змагання, якщо по часу вийде обов'язково приїду, тільки не за нормативами, а так для душі, як на пострілушки, бо нормативи з класики для мене важать набагато більше, та і не тільки для мене.
ПіСі що не в тему, то ти тут правий, навіть не знаю що то мене потягнуло з реагувати на толівську провокацію Tarantoga та і тебе також туди потягнуло, бо тема, ще з нового року спала